Jól indult az ősz az easyJetnél

- radarfigyelo

A tavalyi szeptemberhez képest idén 4,8 százalékkal többen, 5 714 152-en utaztak a légitársasággal. A repülőgépek telítettsége 1,2 százalékponttal 89,7 %-ra emelkedett a tavalyi azonos időszakhoz képest, ez éves szintén 0,6 százalékpontos növekedést jelent. Az elmúlt 12 hónapban az easyJet gépei 89,3%-os kihasználtsággal repültek, az éves utaslétszám pedig 4 százalékkal, 60 757 809-re nőtt.

Fotó: easyJet.com

Fotó: easyJet.com

Az easyJet ma Európa első számú légi közlekedési hálózata köszönhetően annak, hogy a légitársaság jelen van Európa top 100 útvonalán és Európa 50 legnagyobb repülőtérén. Az easyJet több mint 600 útvonalon közlekedik, 30 ország 130 repterét érintve. Az easyJet jelenleg 4 ország 5 városába kínál 6 útvonalat Budapestről: London Gatwick és Luton, Berlin, Párizs, Genf és Bázel.

| |

A +1 gombbal javasolhatod ezt a tartalmat ismerőseidnek a Google keresőben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Avatart a következőképpen állíthatsz be magadnak: regisztráld magad a gravatar.com-on ugyanazzal az email címmel, amit itt is használsz. A gravatar.com-on töltsd fel a kiszemelt avatarodat. Kész is vagy, a htka.hu az email címed alapján lekéri a gravatar.com-ra feltöltött avatarod.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>