Elköltöztünk!

- radarfigyelo

Az elmúlt időszakban a HTKA Lapcsoport vezetése – látva a Radarfigyelőn régóta fennálló humánerőforrás-hiányt – úgy döntött, hogy tárgyalásba kezd a szintén szerkesztőket kereső, de régebben működő, így ismertebb és jóval magasabb olvasottságú AIRportal.hu oldallal. A tárgyalások sikerrel lezajlottak, melynek eredményeképpen mától (október 7-e hétfőtől) a Radarfigyelő és az AIRportal.hu egybe olvadt utóbbi neve alatt és együttműködést köt a Haditechnikai Kerekasztallal, pótolva a HTKA Lapcsoport polgári repüléssel foglalkozó aloldalának kiesését.

airportal_logo

A gyakorlatban az együttműködés úgy valósul meg, hogy a Radarfigyelő október 6-án éjfélkor archiválásra került (az addig megjelent anyagok hamarosan radarfigyelo.htka.hu néven lesznek újra elérhetőek), és a radarfigyelo.hu domain az airportal.hu-ra lesz átirányítva. A Radarfigyelő teljes szerkesztősége pedig átköltözik az AIRportal.hu-ra, így azt az energiát, amit a két oldal eddig a versenyzésre fordított (mivel általában mindkét portálon megjelent ugyanannak a hírnek a fordítása), azt ezentúl a további friss hírek írására tudjuk fordítani, ezáltal még több friss hírrel szolgálhatunk majd a szakmai színvonal lehető legmagasabb szinten tartása mellett.

HTKA Lapcsoport 2012

Reméljük, hogy nem csak a két oldal szerkesztősége számára lesz előnyös ez az együttműködés, hanem Ti, az Olvasók is észre fogjátok venni a legnépszerűbb és legelismertebb magyar polgári légiközlekedési hír- és közösségi portál, az AIRportal.hu és a legnépszerűbb és legelismertebb magyar haditechnikai híroldal, a Haditechnikai Kerekasztal által kötött frigy hozadékát, mely remélhetőleg előre viszi a hazai szakmai újságírást és új dimenziókat teremt a két oldal életében is.

>> Tovább az AIRportal.hu-ra!

| |

A +1 gombbal javasolhatod ezt a tartalmat ismerőseidnek a Google keresőben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Avatart a következőképpen állíthatsz be magadnak: regisztráld magad a gravatar.com-on ugyanazzal az email címmel, amit itt is használsz. A gravatar.com-on töltsd fel a kiszemelt avatarodat. Kész is vagy, a htka.hu az email címed alapján lekéri a gravatar.com-ra feltöltött avatarod.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>